- Autor: Betty13
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Paprika zelená | 100 |
| Mouka pšeničná hladká | 10 |
| Máslo čerstvé | 10 |
| Rajský protlak | 50 |
| Koření průměr | 10 |
| Brambory zimní | 275 |
| Česnek | 10 |
| Cibule | 90 |
| Fazolky | 300 |
| Paprika červená | 100 |
| Kuřecí prsa bez kůže | 400 |
| Zelí bílé hlávkové | 300 |
| Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Dochucovadla:
2 PL sladké papriky 1 PL pálivé papriky (nebo trochu chilli) sůl, pepř, kmín
Energetická hodnota celkem: 4653 kJ
Bílkoviny (g): 113,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 132,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 51,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 776 kJ
Bílkoviny (g): 18.8, Tuky (g): 2.2, Sacharidy (g): 22, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Na tuku (máslo nebo sádlo) osmahneme cibuli s česnekem a kmínem, přidáme maso na kousky, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a restujeme, aby se maso zatáhlo. Přidáme pálivou papriku, kmín, rajský protlak, nakrájené papriky, brambory, zelí, osolíme a přidáme zelené fazolky. Přiklopíme a chvíli dusíme, potom podlijeme vodou a vaříme 1/2 hodiny.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






